Hoe wij werken

Wij bouwen apps met AppMachine, een Nederlandse startup uit Heerenveen. AppMachine heeft reeds in korte tijd bewezen leading te zijn in de appmarkt. Met AppMachine kan iedereen een eenvoudige app bouwen.

Er komt iets meer bij kijken als aan de app wat hogere eisen worden gesteld

Een app maken voor iOS en Android was tot voor kort erg prijzig. Zelfs de meest simpele apps die door ontwikkelaars en creatieve bureaus gemaakt werden, kostten al minimaal €5.000. Voor complexe apps golden prijzen als €20.000 tot €100.000 per platform. Appmachine verandert dit drastisch. Er is geen grote investering in tijd, mensen en middelen meer nodig.

Betaalbareapps bouwt apps van eenvoudig tot zeer uitgebreid. De uitgebreide apps gebruiken connecties met webservices en gebruiken productcatalogi, e-commerce of data-integratie en is werk voor specialisten.

Wij bouwen apps op elk niveau

Omdat niet iedereen evenveel ondersteuning nodig heeft bij het bouwen van een app, bieden wij verschillende opties aan.

Wij helpen je een beetje

Je bouwt zelf de app, bij moeilijke dingen helpen we even mee

Een eenvoudige app kun je zelf maken. Toch kunnen er momenten zijn dat je het even niet meer weet, of zijn er dingen die veel eenvoudiger kunnen dan gedacht. Met onze ervaring staan wij je graag terzijde.

1e uur hulp gratis

Als je via betaalbareapps je app gaat bouwen, krijg je via ons toegang tot AppMachine. Wij kunnen over je schouder meekijken en je realtime helpen. Als klant bij betaalbareapps zijn de kosten voor het eerste uur hulp gratis. Het kan dus best zo zijn dat je ons helemaal niets hoeft te betalen Dit is uiteraard afhankelijk van hoeveel je zelf doet.

Wij doen het samen

Wij bouwen in overleg de layout van de app, jij vult zelf de app met jouw verhaal en samen zorgen we voor een mooi resultaat

Samen bouwen gaat prima, wij de techniek en jij de inhoud, hoe meer je zelf doet hoe minder wij hoeven te doen.

Je kunt via een speciaal aan jou beschikbaar gesteld CMS de inhoud toevoegen.

Ook het verzorgen van web services en andere ingewikkelde dingen kun je aan ons overlaten. Bijvoorbeeld het bouwen van een database waar je jouw producten of gegevens in bij kunt houden behoort tot ons werkterrein.

Wij doen alles

Wij bouwen de app die jij graag wilt

Heb je geen zin of tijd om het zelf te doen? Geen probleem! Wij bouwen de app graag voor je.

We gaan in overleg met jou om te horen wat je van een app verwacht en wat jouw ideeën zijn. Je krijgt van ons een prijsindicatie die past bij jouw wensen.

Als het klikt tussen ons werken we gratis een voorbeeld voor je uit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het voorbeeld je nog enthousiaster zal maken over je eigen app. Onze missie: betaalbaar, gebruiksvriendelijk en toegevoegde waarde.

Live te volgen

Het bouwproces van je app is live te volgen via een zogenoemde previewer. Op je mobiele telefoon kun je precies zien hoe ver je app is gevorderd! Ook kun je tijdens het bouwproces eventuele nieuwe/gewijzigde ideeën nog gemakkelijk met ons communiceren. Laat ook je medewerkers meekijken.