De niveaus

Apps bouwen met AppMachine kan op drie niveaus. Het Basisniveau, het Plus-niveau en het Pro-niveau. Het bouwen is eenvoudig en wordt gedaan door digitaal lego-achtige blokken te stapelen en te vullen met inhoud of gegevens.

Basisapp

De basisapp wordt uitgebracht in HTML5

De basisapp

Het eerste niveau van apps bouwen is een app waarbij je niet zelf hoeft te coderen of te programmeren. Je hebt duizend-en-één mogelijkheden om een professionele app te maken. Dat doe je door bouwblokken te kiezen zoals: bedrijfs- en contactinformatie, sociale media, routebeschrijvingen, e-mail en bel direct functies, FAQs en nog veel meer.

Het bouwen van een basisapp doe je al binnen een paar uur of een paar dagen. Als je de tijd hebt en met een klein beetje hulp van ons moet het zelf bouwen zeker lukken.

De basisblokken

Plus-app

De plus-app wordt uitgebracht als HTML5-, iOS-, Android- en Windows app

De plus-app

Het tweede niveau bestaat uit native apps die alles van het basisniveau gebruiken plus geavanceerde designopties en extra bouwblokken. Hoewel je op dit niveau geen webservices gebruikt, heb je meer dan genoeg opties om professionele apps te maken die je klanten versteld doen staan. Ze kunnen direct producten kopen vanuit je app. Ook kun je via de app waardevolle gebruikersdata analyseren. Apps van dit niveau zijn goede marketingtools om de loyaliteit van vaste klanten te vergroten. Native apps bieden een veel betere gebruikerservaring dan bijvoorbeeld mobiele websites. Met een app informeer je klanten directer, verkoop je gemakkelijk producten en verhoog je je omzet.

Voor het maken van deze app is een redelijke dosis design- en programmeerkennis nodig. Het zou een prima optie zijn om samen te bouwen. Het bouwen van een plus-app doe je binnen een paar dagen of weken.

De extra plus-blokken

Pro-app

De plus app wordt uitgebracht als HTML5-, iOS-, Android- en Windows app

De pro-app

Het derde niveau heeft nog meer extra blokken en kan bijna alles met data en code. Extra functionaliteiten zoals verbindingen met diverse webservices of data toevoegen uit Excelsheets. De mogelijkheden zijn dus vrijwel eindeloos! Er moet worden beschikt over voldoende IT- of programmeerkennis om deze app te kunnen bouwen. Wij doen dat natuurlijk graag voor je.

De extra pro-blokken